Nieuws

September 2014

Ridam Care lanceert website fittydent.nl

Lees meer >>

06.06.2014

VERHUISBERICHT RIDAM

Vanaf maandag 16 juni aanstaande zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres en hebben we nieuwe telefoonnummers.

Lees meer >>

14.5.2014

Ridam Care sinds mei 2014 FSC® gecertificeerd..

Lees meer >>

18.4.2014

Ridam Care levert nog betere electrische kindertandenborstels.

Lees meer >>

Plackers

Ridam Care distributeur van Plackers in de Benelux

Lees meer >>

Spermcheck

Ridam Care distributeur van Spermcheck in de Benelux, Frankrijk en Denemarken

Lees meer >>

PLMA

20-21 mei 2014

Ridam Care op PLMA INTERNATIONAL 2014 in de RAI te Amsterdam

U vindt ons op Stand...

Lees meer >>

Mei 2012

Ridam opent eigen kantoor voor kwaliteitscontrole in Hong Kong

Lees meer >>

Ridam Care is een internationaal opererende handelsonderneming, gericht op de marketing van consumenten goederen en richt zich met name op de ontwikkeling en marketing van artikelen voor o.a. de gebitsverzorging en contactlensreiniging.

De Care producten worden wereldwijd geproduceerd volgens door Ridam Care vastgestelde specificaties. Voor de afzet richt Ridam Care zich vooral op de Private Label markt, waarmee decennia lang ervaring bestaat. Daarnaast bestaan er enkele eigen merken voor specifieke klantengroepen.

Ridam Care ontwikkelt al haar producten zelf en beschikt over uitgebreide kennis van de internationale markt en de actuele ontwikkelingen. Dit stelt Ridam Care in staat haar klanten uitstekend te adviseren omtrent een up-to-date assortiment.

Ridam Care is ISO9001 - 2000 gecertificeerd.

Lees verder >>

Ridam Care BV

Broekdijk West 18

3621 LV BREUKELEN

Tel. +31-88-1666200

Nieuwsberichten overzicht

Fitty Dent

September 2014 - Ridam Care lanceert www.fittydent.nl, de website voor de producten van Fitty Dent waarvoor Ridam de exclusieve distributeur in Nederland is sind oktober 2013.

Fittydent levert unieke producten ter verbetering van het gebruik van een kunstgebit, zoals Fittydent Kleefpasta, Fittydent reiniger en Fittydent kleefstrips.

www.fittydent.nl

Juni 2014

BETREFT VERHUISBERICHT RIDAM:

 

 

Beste relatie,

Vanaf maandag 16 juni aanstaande zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres (zowel magazijn als kantoor)

Ridam Care B.V.  
Broekdijk West 18
3621 LV  BREUKELEN

Postbus 44
3620 AA  BREUKELEN

Telefoonnummer: 0031 (0)88-1666200 

Faxnummer: 0031 (0)88-1666299

Wij verzoeken u dit aan te passen in uw systemen. Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Mochten er toch nog vragen zijn dan vernemen wij dit graag.

Mei 2014

FSC® certificering Ridam:

 

 

FSC® Certificering

Sinds mei 2014 is Ridam FSC® gecertificeerd, ons nummer is SCS-COC-000652-VO.

Ridam houten tandenstokers worden geproduceerd conform het FSC® keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

 

 

April 2014

Betere electrische kindertandenborstels leverbaar:

 

Battery Toothbrush

Low cost entry into Power

• Equal or better technical specifications vs. Oral B and significantly better
than leading PL battery brush:

- faster brush movement
- higher degree of rotation
- simple on/off button
- easy battery cap opening
- better noise level

• Range of colours for the whole family
• Fits Ranir brand compatible brush heads
- Excellent low cost entry level for new consumers into power category
- Good for travelling and kids (no plugs)
- An ideal Private Label proposition to drive traffic and loyalty

Rechargeable Kids Brush

Made for Kids

• Equal technical specifications vs. Oral B
Significantly better than leading PL battery
brush.
• Slower motor for a gentler clean
• Smaller brush heads, designed to fit kids
mouths
• Bright and modern colour schemes to make
brushing more fun.
- Fun way to get kids to brush
- Drives new users into the power category
- Compatible brush head system with leading brand

 

20-21 mei 2014

Participatie Ridam Care op PLMA beurs te Amsterdam

- Oral care: stand 508 in Holland Hal

- Optics: stand 2912 in de Parkhal

Spermcheck

Een laag aantal zaadcellen is een belangrijke oorzaak voor mannelijke onvruchtbaarheid. Van plan om zwanger te raken of duurt het langer dan verwacht?

7 miljoen paren die proberen om dit jaar een baby te krijgen, hebben problemen met de vruchtbaarheid. Mannelijke onvruchtbaarheid is de oorzaak van 50% van onvruchtbaarheid. Toch krijgt 80% van de mannen bij onvruchtbare paren geen vruchtbaarheids onderzoek.

Voor paren die een zwangerschap plannen of die problemen hebben om zwanger te raken, biedt SpermCheck® vruchtbaarheid als enige, een over-the-counter thuistest voor mannen dat in slechts 10 minuten aangeeft of een man een normaal of laag aantal zaadcellen heeft.

SpermCheck® Vruchtbaarheid is een eenvoudige, door de FDA goedgekeurd mannelijk vruchtbaarheids product dat snel en betrouwbaar resultaten biedt over de kwaliteit van de zaadcellen. SpermCheck® Vruchtbaarheid kit kan gebruikt worden in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis, en informeert mannen snel of hun aantal zaadcellen normaal of laag is.

Een belangrijke eerste stap in de planning voor een zwangerschap of het bepalen van de oorzaak van onvruchtbaarheids problemen bij een stel, is om het aantal zaadcellen van de man te testen. Echter, een bezoek aan een vruchtbaarheidskliniek voor een sperma-analyse is niet voor iedereen weggelegd; deze tests kunnen duur zijn (vaak honderden euro's die meestal niet gedekt zijn door de verzekering), onhandig en vaak pijnlijk.

Als u van plan bent om in de nabije toekomst zwanger te geraken, kan deze unieke en goedkope sperma testkit u tijd, geld en frustratie besparen en daarbij vermijd u onnodige en dure testen van de vrouwelijke partner.

SpermCheck® vruchtbaarheid is ontworpen voor gebruik als een eerste stap om mannelijke (on)vruchtbaarheid te testen en geeft meer informatie of uitgebreider vruchtbaarheidsonderzoek bij de man nodig is.

Voor meer informatie, bekijk deze PDF

Hoe het werkt

Plackers

Plackers heeft als pionier van de eerste tandheelkundige flosser, waarvoor meer dan 40 jaar geleden patent is verkregen, geholpen om de glimlach van miljoenen mooier te maken en daarbij het comfort en gemak van flossen enorm verbeterd.

Door de complete lijn van tandheelkundige flossers die zo zijn ontworpen dat ze niet rekken, versnipperen of breken tijdens het gebruik, heeft Plackers een trouwe clientele verkregen, mede opgebouwd door tientallen jaren ervaring en betrouwbaarheid van de producten.

Vanuit een basisproductlijn van tandheelkundige flossers blijft Plackers zich doorontwikkelen en kan een grote verscheidenheid van mondverzorging producten leveren. Tegenwoordig brengt Plackers een complete lijn van mondverzorging producten, zoals een uitgebreide lijn van tandheelkundige flossers, een verscheidenheid van mondhygiëne accessoires en een lijn van tandheelkundige nachtbeschermers die helpen beschermen tegen nachtelijk tandenknarsen (bruxisme).

Als het gaat om u en uw gezin, zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de beschikking heeft over de producten die nodig zijn om gezonde tanden en tandvlees te behouden, evenals een gezonde levensstijl. Dat is nog eens iets om te lachen!

Plackers® – Frequently Asked Questions

www.plackers.com

Plackers Twin Plackers Mint Plackers Right Angle

Ridam is lid geworden van het BSCI

Het BSCI is een non profit initiatief, dat onwikkeld werd in 2003 onder enkele leden van de Foreign Trade Association (FTA). Zij ijveren voor een ontwikkelingsgerichte aanpak in het monitoren en het verbeteren van de sociale arbeidsvoorwaarden in leveranciersketen van onze deelnemers met een specifieke focus op een aantal risicolanden. De aanpak steunt op drie peilers; de audits door onafhankelijke audit bedrijven, het aanreiken van kennis en tools aan de producenten (door middel van workshops, online trainingen, enz) en het opzetten van de dialoog met NGO's, werkgevers- en werknemersorganisaties alsook locale overheden in risico en niet risicolanden.

BSCI

Mei 2012

Ridam opent een eigen kantoor voor kwaliteitscontrole in Hong Kong.

Met een eigen kantoor in Hong Kong, kan Ridam de supply chain van producten optimaal behartigen voor en namens onze klanten. Dit bureau regelt de kwaliteitscontrole en traceerbaarheid. Het gaat hierbij ook om de strikte naleving van eisen en toepassing van normen, in het bijzonder REACH.

De combinatie van controle en aandacht is een belangrijk middel voor optimaal transport van de gerealiseerde producten en bij de ontwikkeling en fabricage van nieuwe producten. De ervaring bij productie en kennis van de verschillende beperkingen vormt een solide basis voor de omzetting van ideeën in projecten en projecten in gerealiseerde producten.

De lokale aanwezigheid maakt het ook mogelijk om van dichtbij zicht te houden op nieuwe productontwikkelingen en om de tijdsduur bij de marketing van nieuwe producten te versnellen.

Met Ridam Hong Kong Ltd optimaliseren we de kwaliteitscontrole en handel, welke ten goede komt aan de projecten en producten van onze klanten.

EasyFlex

Ridam Care introduces 2nd generation of improved Easyflex replacement heads (with 30% more bristles) and expand assortment with two more Replacement Brush Heads (Whitening and Floss Effects).

EasyFlex® TotalPower Replacement Brush Heads

EasyFlex

Description

Now with 30% more bristles for greater cleaning power! Improved multi-level bristle design for more effective cleaning than a manual toothbrush. Green Replace-Me® bristles fade with use to remind user to replace brush.

EasyFlex® Floss Effects Replacement Brush Heads

EasyFlex

Description

Unique "floss effect" bristles penetrate deep between teeth for more effective cleaning. Green Replace-Me® bristles fade with use to remind user to replace brush head.

EasyFlex® Whitening Replacement Brush Heads

EasyFlex

Description

For naturally whiter teeth, the cup feature gently polishes teeth to naturally remove surface stains. Green Replace-Me® bristles fade with use to remind user to replace brush head.

All these 3 replacement heads are Compatible with the following *Oral-B® Power Toothbrushes: ProfessionalCare® Smart Series, ProfessionalCare®, Vitality®*, ProHealth and Advanced Power.

Blue illume

Toegepaste blauw licht technologie in een conventionele tandenborstel

Blue Illume

Toen we ons realiseerden dat de nieuwe blauw-licht technologie zeer nuttig kan zijn voor mensen die lijden aan tandplak en tandvlees ziekten, wilden we er iets aan doen. Na onderzoek van producten die de nieuwe technologie konden bevatten, hebben we besloten dat het het meest praktisch om deze technologie te integreren in een tandenborstel. De tandenborstel is een product dat de meeste mensen al elke dag gebruiken en een tandenborstel met blauw licht technologie zou daarom het beste werken. De Blue illume ™ tandenborstel is gemaakt in samenwerking met Blue illume ™ partners.

Blue Illume

Haal nu je eigen revolutionaire Blue illume ™ tandenborstel!

Nu kunt u de Blue-illume ™ tandenborstel direct kopen tegen een zeer voordelige prijs via de website en ervaar de positieve effecten van de blauw-licht technologie op de tanden en het tandvlees. Zowel u als uw tandarts zullen het verschil merken!

Een tandenborstel reinigt niet alleen de tanden, maar bleekt ze en gaat bacteriën te lijf, die de oorzaak zijn van tandplak - en tandvleesziektes – dit uitsluitend met behulp van blauw licht en een gewone tandpasta. Het klinkt als science fiction maar is wetenschappelijk bewezen, getest en gerealiseerd in de tandenborstel Blue illume ™

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben vandaag de dag last van tandplak en tandvleesaandoeningen.

Onderzoekers van Forsyth Institute, een afdeling van de Harvard University, ontdekte dat blauw licht kan worden gebruikt om bacteriën die tandplak - en tandvleesziektes veroorzaken te remmen. Het volkomen veilig blauwe licht is hetzelfde type licht die tandartsen gebruiken om tanden te bleken, wat betekent dat de technologie niet alleen de gezondheid van de tanden verbetert, maar ze ook witter maakt.

DUOLYS

'Change the head for the planet'

Bekijk de pdf documenten voor alle informatie over ons nieuwe product Duolys; het combineert een tandenborstel en een scheermes met verschillende mogelijkheden.

PDF PDF

Introductie Easyflex Idyll

Sinds enige tijd leverbaar: Idyl opzetborstels

Idyl

C1000 artikel logistiek

In 2007 behaalde Ridam Care de 1e plaats in de top tien van persoonlijke verzorgingsproducten met de beste leveringsprestaties.

Top 10